Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls menu_set_active_trail() függvényben (/home/fogarhu1/public_html/includes/menu.inc 2396 sor).

Rólunk

Biciklit szeretnél vásárolni? Régóta húzod-halogatod a bicikliden esedékes apró javításokat? Fel szeretnéd díszíteni kétkerekű kedvencedet? Technikai kérdésed van? Mondanál valakinek egy bringás viccet, de senkit se érdekel?
Gyere hozzánk!!!! Igyekszünk minden gondodra megoldást találni. Ha van rá módunk, azonnal orvosoljuk az esetleges problémádat. Ha időigényesebb javításra szorul a biciklid, természetesen akkor is vállaljuk, maximum nálunk kell hagynod egy-két 'wellness-napra'. Addig is bérelhetsz tőlünk egy másikat a bérlésre szánt biciklijeink közül.

Eladó használt biciklijeinket csak és kizárólag átvizsgálva és szükség szerint felújítva adjuk ki kezeink közül.

Új kerékpárok, és vázak találhatóak nálunk, amit pedig nem tartunk készleten, rendelésre azt is beszerezzük neked, legyen az Bianchi, Wilier, Colnago, De Rosa, Pinarello, Scott, Torpado kerékpár, vagy Campagnolo, Shimano, Mavic alkatrész.

Új, valamint tip-top állapotú használt single speed-jeinket; city bike-jainkat ill. versenykeróinkat megtekintheted itt a weblapunkon, üzletünkben, vagy tájékozódhatsz róluk elérhetőségeink valamelyikén.

Ha a kerékpározás mellett a beltéri sportokat is kedveled, akkor is érdemes betérned hozzánk, mert a Harrows minőségi darts-tábláit, steel, és soft darts készleteit, tartozékait, illetve profi kiegészítőit is megtalálhatod. Rendelésre csocsó asztalt, póker, - és billiárd felszerelést is jó áron beszerezhetsz nálunk.

Tetőcsomagtartóra szerelhető kerékpárszállító állványt is tudunk bérbe adni. Miért is vennél meg egy ilyen eszközt, ha csak ritkán van rá szükséged...

Ha a fentiek bármelyikében tudunk Neked segíteni, térj be kerékpár szervizünkbe, a VII. kerület Klauzál utca 32-be!